Επικοινωνία Περιεχόμενα Εταιρία IN ENGLISH

Home
Inkjet & Laser
Μηχανήματα
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Άλλα προϊόντα

Canon
EPSON
LEXMARK
ΑΛΛΑ

Τεχνική υποστήριξη υπολογιστών:
Επισκευές Η/Υ***

Αναλαμβάνουμε την τεχνική υποστήριξη του Υπολογιστή σας ή του δικτύου σας. Οι τεχνικοί μας είναι στην διάθεσή σας για οποιοδήποτε πρόβλημά σας. Αν έχετε αντιληφθεί κάποια διαφορετική/περίεργη συμπεριφορά από τον υπολογιστή σας, αναλαμβάνουμε να την επισκευή του, στον χώρο σας.

 
Αναβαθμίσεις

Θα θέλατε ο υπολογιστής σας να γίνει πιο γρήγορος, να παίζει το τελευταίο παιχνίδι που αγοράσατε, να πηγαίνει πιο γρήγορα στον Internet? Θα θέλατε απλά συμβουλές για το τι να πάρετε ή κάποιον με εμπειρία να σας αναβαθμίσει τον υπολογιστή σας χωρίς να χάσετε τα δεδομένα σας? Μπορούμε να σας βοηθήσουμε λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας μας στον χώρο.

 

 

Ιδιαίτερα μαθήματα:
Εκπαίδευση δική σας, των υπαλλήλων σας ή και παιδικά μαθήματα στους Η/Υ***

Κάνετε εσείς, ή προσφέρετε στο προσωπικό σας, μαθήματα Υπολογιστών για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Τα μαθήματα γίνονται από καθηγητές με πολύχρονη εμπειρία.

 

Η εμπειρία μας στον χώρο είναι πάνω από 10 χρόνια σε εταιρίες πληροφορικής (τεχνικοί και προγραμματιστές) και οργανισμούς εκπαίδευσης (καθηγητές πληροφορικής), έτσι η ικανοποίηση του πελάτη έρχεται σαν φυσικό επακόλουθο της εμπειρίας.

 

***(Οι υπηρεσίες σε αυτή την σελίδα ισχύουν για τις περιοχές Μαρούσι, Πεύκη, Κηφισιά, Πεντέλη, Ν. Ερυθραία, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Γέρακα, Παλλήνη, Γλυκά Νερά, Αγία Παρασκευή).

 

Ρωτήστε μας για την περιοχή σας.

 

Copyright 2006 Ink4Less
Last modified: 27-Ιουλ-2007

 

6 Ink4Less
Last modified: 27-Ιουλ-2007